Gezocht: kandidaat-uitbaters voor tijdelijke toiletten Grote Markt

De komende maanden staan er heel wat evenementen op het programma op de Grote Markt. Tijdens deze evenementen voorziet de stad tijdelijke openbare toiletten in het leegstaand pand op Grote Markt 15. Voor de uitbating van deze sanitaire voorzieningen wordt een gemotiveerde kandidaat gezocht.

In het verleden plaatste de stad tijdelijke sanitaire containers in de Gildekamersstraat achter het stadhuis. Door de werfzone aan het stadhuis is die locatie hiervoor niet meer geschikt. Daarom krijgt het leegstaande hoekpand op de Grote Markt 15 tijdelijk een nieuwe invulling. De grote ruimte aan de voorzijde van het gebouw wordt uitgerust met vier toiletten die ingezet worden tijdens de verschillende evenementen.

Plaatsbezoeken zijn mogelijk na afspraak met Kristof De Greef via 03 338 21 61.

Concessie

Stad Antwerpen gaat via een publieke oproep op zoek naar geschikte kandidaten voor de uitbating van deze publieke toiletten. De concessie gaat in op 1 juli 2018 en loopt tijdens evenementen zoals het Bollekesfeest, Rubensmarkt en Winter in Antwerpen. Afhankelijk van de grootte van de evenementen worden er telkens tussen de 1.200 en de 70.000 bezoekers verwacht op de Grote Markt.

Tijdens deze evenementen opent de uitbater de toiletten ten laatste 1 uur voor de opening en sluit ze ten laatste 1 uur na het einde van het evenement. Het is niet toegelaten de toiletten open te stellen op andere dagen.
Het gebruikerstarief van de toiletten is per beurt vastgesteld op maximum 50 eurocent.

Tot vrijdag 1 juni 2018 kunnen kandidaten een voorstel indienen in Den Bell, Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen.

Lees meer in de infobundel

Deel deze pagina: