Bedrijvencentra en co-working spaces

Zoekt u een tijdelijke kantoor-, opslag- of productieruimte in een bedrijvencentrum? Deze business centers verhuren bedrijfsruimte in stad Antwerpen.
Of werkt u meestal thuis, maar zoekt een plaats waar u af en toe uw laptop kan inpluggen om een paar uur te werken of waar u kan vergaderen met klanten? Dan is een co-workingruimte een goede oplossing. In stad Antwerpen hebt u tal van flexibele werkplekken.

 

Acospace

Acospace staat voor Antwerp Coworking & Office SharingSpace. Acospace biedt zowel flex als fixed solutions aan. De ene dag met anderen aan dezelfde tafel werken, de andere dag liever wat meer privacy, binnen een paar maanden toch de behoefte aan een vast kantoor? Alles is mogelijk.

Antwerp Business House

Antwerp Business House is een vijfsterrenhotel voor bedrijven. Onze kantoren bevinden zich in de historische patriciërswoning “De Cleyne Halve Maene”, in het oude stadscentrum van Antwerpen.Heeft U geen behoefte aan een permanent kantoor, dan kunnen wij U een adres en dienstverlening bieden voor uw Antwerpse vestiging. Desgewenst begeleiden wij U bij de oprichting, met juridische, sociale wetgeving en fiscaliteit, alsmede personeelsadministratie.

Antwerp Business Suites

Antwerp Business Suites (ABS) biedt de mogelijkheid een werkplek te huren voltijds, halftijds of via een flex kantoor (drop-in). De kantoren met een oppervlakte van 700m² werden recent volledig herbouwd en omgevormd tot moderne, up-to date bedrijfsruimten.

Antwerp South Business Center

Het Huis van Parein ligt aan het Antwerpse Zuid, in het hart van de meeste trendy buurt van Vlaanderen, met z’n overvloed aan leuke restaurants en hippe brasseries. Vandaag herbergt het pand exclusieve kantoorfuncties, salons en vergaderruimtes. Het voldoet aan alle eisen die aan een modern en hedendaags business center worden gesteld.

Baas

BAAS BURO is een co-workspace van BAAS, een project voor jonge ondernemers tussen 18 en 30 jaar. Op ZOLDER, de hoogste verdieping van Kavka creëert BAAS een oase van creativiteit, inspiratie en ondersteuning voor jonge ondernemers die hun eerste stappen zetten. BAAS BURO wil een netwerk zijn van jongeren met goesting. Het draait er niet om wie de grootste is, maar om hoe we jou kunnen helpen groeien als ondernemer.

Bar d’office Antwerpen

Bar d’office is een netwerk van co-working spaces in 9 Vlaamse steden. In Antwerpen vindt u de werkplek in Designcenter De Winkelhaak, op wandelafstand van het Centraal Station.

Benelux Businesscenter

Benelux Businesscenter biedt co-workingspaces aan in de rand van de stad

BNO The Factory

"The Factory" is een Businesscenter welke, met een knipoog naar Andy Warhol, is gebouwd in een oude drukkerij.
U kan in "The Factory"  in alle openheid en transparantie een kantoor huren en behalve dat u een huurovereenkomst op uw maat gemaakt heeft, kan u tevens genieten van 24/7 toegang tot een commercieel rijke omgeving, met oa. een Lounge een Koffiecorner en een rokersruimte.

Buro53

Buro53 biedt co-workingplekken aan vlakbij het Centraal Station.
Buro53 - De Natuurvrienden

Burooz

In Antwerpen-Noord, vlakbij Park Spoor Noord, biedt Burooz naast 300 vierkante meter bureaus ook 2 vergaderzalen aan.

Co-Left

Co-Left is een luxueuze co-working space op het groene Linkeroever. Weg van alle drukte en buiten de Antwerpse ring, biedt Co-Left een huiselijke sfeer waar je je in volle rust kan focussen. Er is keuze uit individuele Flex desks, ruime meeting rooms of permanente kantoorruimten.

Coworking StartBloc

Bij Coworking StartBloc kunnen starters terecht om te werken, onderling te connecteren en gasten te ontvangen. Naast een open ruimte met werkplekken en een zithoek, vind je er ook een trendy vergaderfaciliteit. Er zijn gratis koffie en thee voorzieningen. Corworking StartBloc voorziet alle technische voorzieningen die het hedendaagse werken met zich meebrengen - van snelle wifi tot printen.

Designcenter De Winkelhaak

Een incubator voor creatief ondernemerschap en biedt coworking op maat van starters tot en met ambitieuze groeibedrijven. Naast ateliers, vergaderzaal en diensten voor architecten en freelance ontwerpers is er ook een eigenwijze designshop, tentoonstellingsruimte, evenementenzaal en de beste koffiebar van heel Antwerpen.

De IJsfabriek

Uw medewerkers bijscholen, onderhandelen met uw zakenpartners, of klinken op jullie samenwerking? Bij De IJsfabriek boekt u de geknipte ruimte voor elke vergadering, opleiding, receptie of meeting.

De Koekenfabriek

De Koekenfabriek is een gedeelde werkruimte in het hartje van Merksem. Freelancers, zelfstandigen en kleine ondernemingen vinden hier een plek om rustig te werken, elkaar te ontmoeten en klanten te ontvangen in een inspirerende omgeving.

De Wolkammerij

Co-workingplekken en de mogelijkheid tot flex-werken in Hoboken. Gespecialiseerd in ateliers, opslagruimtes en individuele kantoren.

DOTS Coworking

DOTS is een workspace in Antwerpen waar freelancers en starters in multimedia en marketing terecht kunnen om te werken, onderling te connecteren, gasten te ontvangen en events te organiseren.

Fosbury & Sons

Een werkplek waar zaken, cultuur en ontspanning elkaar ontmoeten.

Fotografielaan18

Fotografielaan18 is een bedrijvencentrum voor groeiende ondernemingen. U vindt hier moderne en stijlvol ingerichte kantoren, beveiligde magazijnruimte en modern uitgeruste vergaderzalen. Een aangenaam kader om u bedrijf te laten groeien met de nodige ondersteuning van een professioneel team.

Frame 141

Frame 141 is de co-working space voor creatieve gebruikers op de Gitschotellei 141 te Berchem. Grote troeven zijn de karaktervolle bureauplaatsen in een industrieel pand, de gezellige Zuidtuin, de aanwezigheid van een foto- en videostudio en de nabijheid van het station van Berchem.

Friday Cowork

Friday Cowork is een coworking space voor creatieve professionelen, gelegen in de Lange Leemstraat.

Girlsmode

Girlsmode is het platform voor jonge ambitieuze vrouwen. Onze missie is om vrouwen samen te brengen, te laten connecteren en bovenal te ondersteunen. In onze co-working draait het rond samenhorigheid, plezier, onszelf niet altijd té serieus te nemen, bijleren en elkaar helpen. Wij geloven in samenwerken, krachten bundelen en gewoon eens van ideeën te kunnen wisselen. Je hoeft het echt allemaal niet alleen te doen. Want caring is talentsharing ;). Ons geloof is dat iedereen zijn talenten en kwaliteiten heeft die complementair kunnen zijn met anderen. Door ruilhandel, elkaar wat bij te leren of krachten te bundelen, bereiken we indrukwekkende resultaten die we met veel overtuiging de wereld in kunnen zetten.

Greenhouse

Greenhouse is Your Freedom of Work: beslis waar, wanneer en hoe je werkt. In onze workspaces in Berchem (maar ook in Mechelen of Diegem) kies je voor een coworking space, serviced office (volledig ingerichte werkruimte) of je eigen kantoorruimte. We willen ervoor zorgen dat onze leden hun leven en werk op hun eigen manier kunnen inrichten. Zonder zorgen. De services bij Greenhouse (restaurant, strijk- en poetsdienst, fitnessruimte, helpdesk, schoonmaakdienst,...) zijn daarom vrijblijvend te gebruiken. Vergaderen kan in onze professionele meetingrooms of state of the art boardroom (24 p). Greenhouse is ervan overtuigd dat kwalitatief ingerichte kantoorruimtes helpen om gefocust te werken. Daarom hielden we bij de inrichting van onze werkplekken in grote mate rekening met ergonomie, technologie en klimatisatie. Voel je goed en voel je vooral thuis.

Havn

Havn biedt co-workingspaces aan op het Eilandje.

House of Ape

Gelegen in het hartje van Zurenborg vlakbij het station, ligt House of ape. Een inspirerende coworking space die mensen aanmoedigt het leven in te richten zoals zij dat willen. Dit doen ze door workshops, events en een online community. U vindt er ook snelle wifi, toegankelijke keuken, printmogelijkheden en een internationale omgeving.

House of Innovation

House of Innovation – kortweg Hoi – is een co-creatie werkplek in Antwerpen Noord dat werkplekken en meetingruimtes ter beschikking stelt voor bedrijven. House of Innovation is ontstaan vanuit het geloof dat je een betere toekomst kunt ontwerpen als je een veilige haven hebt waar je kan nadenken, vergaderen en (samen)werken om een nieuw perspectief te krijgen en je expertise en energie kunt delen.

House of Reputations

Deze coworkingplek vlakbij het Centraal Station in Antwerpen biedt plaats aan 12 coworkers. Het is de ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een kleinschalige coworking space waar een fijne, creatieve sfeer heerst. Het kantoor beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt om je professioneel te omkaderen.

Indian Caps

Indian Caps biedt de mogelijkheid aan professionals te groeien als deel van een nieuw co-working initiatief op een unieke locatie in hartje Antwerpen met 9 flexibele werkplekken.

Kopland

KOP vzw (Kunstenaars Ondersteunend Platform) lanceerde een nieuwe coworking-space. Jonge creatievelingen kunnen deze ruimte tegen een lage prijs gebruiken en KOP vzw zet er ook zelf een sociaal-cultureel aanbod op.

Kube8

Kube8 biedt naast kantoor-en vergaderruimtes ook co-working spaces.

Kubrik

Kubrik is een co-workruimte gelegen in het jongerencentrum Kavka. Ontmoeting en inspiratie staan er centraal. Professionelen uit het jeugdwerk en jonge, creatieve organisaties delen een plaats die niet enkel een fysieke werkplek is, maar ook een creatief netwerk en een ruimte vol expertise in het centrum van Antwerpen. Kubrik beschikt over twee eigen vergaderzalen en een keuken.

Level 9

Co-working binnen de IT sector in hartje Antwerpen.

Multiburo / Le Spot

Een vastgoedaanbod met volledig ingerichte kantoren met een hoogwaardige afwerking en zicht over Antwerpen en de Zoo van Antwerpen.

Mundo-a

Kantoren en co-working in een gloednieuwe bio-ecologische passiefbouw, gericht op vzw’s, ngo’s, duurzame en sociale bedrijven. Mundo-a is een van de vijf Belgische Mundo-centra, de thuis van meer dan 150 organisaties die werken aan een betere wereld. Er zijn vijf gedeelde vergaderzalen, een dakterras en een tuin om te ontspannen. Gelegen in bruisend Borgerhout, op wandelafstand van het Centraal Station.

Plein Magazijn

Plein Magazijn is een ecologisch gerenoveerde voormalige werkgarage van 1946 met een enorme loods, gelegen op de grens van Borgerhout en Antwerpen. De site bestaat uit diverse kantoren, ateliers en shared offices, waar diverse ondernemers gebruik kunnen maken van een gemeenschappelijke grote keuken, overdekte binnenkoer van 250 vierkante meter voorzien van  groen, een gezamenlijke vergaderzaal en gezellige verstophoekjes.

Regus Antwerp Atlantic House

Dit prachtige center bevindt zich in het hart van de haven van Antwerpen. Een dynamische omgeving waar veel grote en internationale bedrijven zijn gevestigd. Er is een goede verbinding met het openbaar vervoer naar het centrum van Antwerpen. Regus biedt hier flexibele kantoorruimte aan, waar u gewoon langs kunt gaan om te werken, Business lounges, flexibele vergaderruimtes, eenvoudig online te boeken, per uur, halve dag, volledige dag of meerdere dagen.

Regus Antwerp Berchem Station

Het dagkantoor in station Berchem in Antwerpen ligt in een modern groen glazen en granieten kantoorgebouw aan de rand van het centrum van de stad. Het dagkantoor ligt op de derde verdieping van een kantoorgebouw van vier verdiepingen, op slechts vijf minuten van het TGV-station Berchem. Het gebouw is goed gelegen ten opzichte van de ringweg van Antwerpen die rond de stad loopt en aansluitingen biedt met Brussel, Nederland en Duitsland. De luchthaven en de haven liggen in de buurt.

Regus Antwerp City Centre

Ons Business Center Antwerpen City Center ligt midden in het centrum van de Belgische zakenwereld, op een strategische locatie met veel multinationals. Deze bedrijven, die actief zijn in uiteenlopende branches zoals de diamanthandel en de petrochemie, profiteren van een unieke internationale omgeving, snelle toegang tot een van de grootste zeehavens van Europa en treinverbindingen naar Brussel, Amsterdam en Parijs.

Regus Antwerp Harmonie

Deze locatie, die zich in het zuidelijke district van het Antwerpse stadscentrum bevindt, is eenvoudig te bereiken vanaf de Ringweg, de rijkswegen E19 en A12 vanaf Brussel en de E17 vanaf Gent. Het center ligt op loopafstand van verschillende openbaar vervoersopties
Regus biedt hier flexibele kantoorruimte aan, waar u gewoon langs kunt gaan om te werken, Business lounges, 2 flexibele vergaderruimtes, eenvoudig online te boeken, per uur, halve dag, volledige dag of meerdere dagen.

Regus Express Antwerp Central Station

Onze Business Lounge bevindt zich in het treinstation Antwerpen, in het hart van de wereldberoemde havenstad. Ze biedt een rustige omgeving waar u zich kunt concentreren op uw werk wanneer u onderweg bent. Bovendien ligt deze Regus Express-locatie buurt van het internationale zakendistrict en beschikt het station over snelle treinverbindingen met Brussel, Amsterdam en Parijs.

Spaces Antwerp Berchem Post X

In het bruisende Berchem biedt Spaces Post X energie-efficiënte kantoren in loftstijl en stijlvolle gemeenschappelijke ruimtes. Deze kantoren bevinden zich pal op de ring rond Antwerpen en zijn gunstig gelegen voor wie met de auto, bus, trein of fiets komt. Voor wie het openbaar vervoer neemt, ligt het treinstation Antwerpen-Berchem op een boogscheut van de site, bereikbaar via de voetgangersbrug. Spaces staat garant voor een geweldige werkomgeving die mensen de kans biedt om werk en vrije tijd handig te combineren.

Stokers

Stokers is een creatieve coworking space, gevestigd in de voormalige stookplaats van het Militair Hospitaal in het Groen Kwartier in Antwerpen. Een prachtig gerestaureerde gebouw waar het vuur van creatief Antwerps talent wordt aangewakkerd.

Wat maakt Stokers zo bijzonder?
• De prachtig gerestaureerde industriële architectuur
• De professionele omkadering
• De focus op creatief én efficiënt werken: "All work, no play"
• De unieke Stokers gilde

Studio Start

Studio Start ontwikkelt betaalbare werkruimten voor kunstenaars en creatieve ondernemers in Antwerpen.

Talentarena

Uw nieuwe kantoor of flexibele werkplek bevindt zich op de 8ste verdieping van de Presidentbuilding in het centrum van Antwerpen. U geniet van een mooi uitzicht over Antwerpen terwijl u zich in alle rust en comfort kan concentreren op uw Business.

Telenet Idealabs - The Squad

The Squad is gelegen in het Idealabs gebouw in het hartje van Antwerpen en is de thuisbasis voor meer dan 20 startups in de tech en digital sector. Wie deel uit maakt van de co-working space kan genieten van verschillende vergaderruimtes, pitch arena, keuken en het Idealabs netwerk, waaronder toegang tot alle events. Freelance developers of designers die iets kunnen bijdragen aan de startups mogen zich inschrijven voor een werkplek aan 150 euro per maand.

The Loft Business Center

The Loft Business Center beschikt over moderne, volledig ingerichte en instapklare kantoren, co-working spaces en virtuele kantoren. De kantoren zijn 24/7 toegankelijk voor de gebruikers en uitgerust met een elektronische toegangscontrolesysteem.

The Park Residence

Meer dan 300 vierkante meter aan flexplekken, vaste bureaus, vergaderruimtes met de nieuwste technische snufjes en gezellige informele hoekjes voor een ontspannende babbel of een efficiënte brainstormsessie. Grote, open ruimtes, met uitzicht op de kruinen van de statige bomen van het park, het Rivierenhof. Een groene oase van rust midden in het drukke stadsleven.

Urban City

Urban City is een bedrijvencentrum van 1.250m²  op het Eilandje met ondergrondse parkeergarage. Het kan per 25 m² worden gehuurd en worden casco opgeleverd.

 

Niet volledig?

Ontbreekt uw bedrijvencentrum in stad Antwerpen in dit overzicht? Bezorg ons uw gegevens en we vullen de lijst aan.

 

Contactgegevens

Grote Markt 1 - 2000 Antwerpen
Tel: 
03 338 65 20

Delen