Vind een bedrijfslocatie

Zoekt u als (startende) ondernemer een locatie in Antwerpen? De stad kan u hierbij helpen.

Info opvragen over bedrijfsvastgoed

Heeft u een locatie op het oog voor een (nieuwe) vestiging? Dan kan de dienst Investdesk van stad Antwerpen u daarover volgende info bezorgen:

  • stadsontwikkelingsprojecten, het ruimtelijk-economisch beleid en de mogelijkheden die dit biedt voor nieuwe en bestaande ondermingen
  • ruimtelijk-economische data die uw vestigingskeuze kunnen beïnvloeden. (cijfers over economie, socio-demografie, tewerkstelling, winkel- en horeca-aanbod)
  • begeleiding in de vergunningsprocedure (milieu- en bouwvergunningen, planologische attesten, erfgoed en andere aspecten van vestigingsregelgeving)
  • snelle en juiste doorverwijzing naar andere stedelijke diensten

Deze informatie kan u opvragen via invest@stad.antwerpen.be. Investdesk doet niet aan locatiebemiddeling, maar wij kunnen u wel in contact brengen met vastgoedbedrijven gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed.

Een overzicht van het aanbod aan bedrijfsvastgoed vindt u op de websites van de erkende makelaars en op immowebsites (zoals Hebbes, Immoweb, Immovlan, Logic-immo, Spacified, Zimmo).

VLAIO heeft een overzicht gemaakt die kan dienen als leiddraad als je op zoek bent naar een bedrijfsruimte. Alle info vind je hier.

Doe een locatieaanvraag

Leegstaande gebouwen

De stad Antwerpen houdt een leegstandsregister bij van leegstaande woningen en gebouwen. Het stedelijk leegstandsregister is een openbaar document. Meer informatie vindt u hier.

Daarnaast houdt stad Antwerpen een leegstandsregister bij van leegstaande bedrijfsgebouwen groter dan 500 m².

Voor eigenaarsgegevens verwijzen wij u door naar het kadaster. Voor vergunningsinformatie over bepaalde panden kan u terecht bij de investdesk.

 

Vastgoed van stad Antwerpen

AG VESPA beheert de vastgoedportefeuille van stad Antwerpen. Bekijk alle nieuwe panden en projecten.

Contactgegevens

Grote Markt 1 - 2000 Antwerpen

Delen

Thema's