Wegenwerken en bereikbaarheid van de stad

Hoe kunnen uw werknemers, uw leveranciers en uw klanten u zo makkelijk mogelijk bereiken?

Wegenwerken

Een overzicht van wegenwerken in stad Antwerpen die mogelijk hinder veroorzaken voor het verkeer om en rond uw bedrijf.

  • Het Verkeerscentrum geeft u actuele verkeersinfo.
  • De Politie Antwerpen verzamelt actuele wegenwerken en nutswerken in de stad.
  • De Vlaamse overheid brengt huidige en geplande wegenwerken op het Vlaamse wegennet in kaart. Rechtsboven kan u alle werken in stad Antwerpen selecteren.

Wilt u alle huidige en toekomstige werven in een oogopslag bekijken?

Raadpleeg de overzichtskaart 

Bedrijfsvervoerplan

Bent u op zoek naar de meest efficiënte woon-werkverplaatsingen en dienstverplaatsingen voor uw personeel? Dan helpt stad Antwerpen u om die verplaatsingen zo duurzaam en efficiënt mogelijk te plannen.

Een bedrijfsvervoerplan stimuleert openbaar vervoer, bedrijfsbussen, carpoolen, fietsen en verplaatsingen te voet. Ook parkeermanagement en efficiënter gebruik van dienstvoertuigen kunnen in het plan zitten. Stad Antwerpen zoekt samen met u naar de beste mix van vervoersmogelijkheden.

Telt uw bedrijf meer dan 100 werknemers? Dan bent u wettelijk verplicht om het woon-werkverkeer in kaart te brengen. U maakt een diagnose van de verplaatsingen en geeft deze data door aan de federale overheid. Een bedrijfsvervoerplan blijft daarentegen optioneel.

Niet alleen stad Antwerpen kan u helpen als u een bedrijfsvervoerplan wil opstellen. Hier kan u ook hulp krijgen bij het opstellen van een bedrijfsvervoerplan:

 

Delen