Taxidienst

Wil u een taxidienst uitbaten in de stad Antwerpen? Dan heeft u een vergunning individueel bezoldigd personenvervoer (IBPV) nodig. Wil u een taxivoertuig besturen? Dan heeft u een bestuurderspas nodig.

Nieuws

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt ons land verschillende maatregelen. Ze zullen een impact hebben op tal van sectoren en ondernemingen. Meer informatie en een overzicht van de steunmaatregelen vindt u hier.

De stad besliste om de belasting op de exploitatievergunningen van taxidiensten en/of diensten voor verhuur van voertuigen met bestuurder voor het tweede en derde kwartaal van het (aanslag)jaar 2020 niet aan te rekenen. Als taxidienst en/of verhuurdienst van voertuig met bestuurder hoeft u niets te doen of aan te vragen. U krijgt dit teruggestort als u uw belasting al betaald heeft, of het wordt automatisch in mindering gebracht als u uw belastingsaanslag nog moet ontvangen.

Nieuwe Vlaamse taxiwetgeving vanaf 2020Vergunning individueel bezoldigd personenvervoer aanvragen

Bestuurderspas
Taxinieuwsbrief

Maak een afspraak

Contactgegevens

Loket: Francis Wellesplein 1 - 2018 Antwerpen
Postadres: Grote Markt 1 - 2000 Antwerpen
Tel: 
03 338 66 88

Bereikbaar
Via mail: doorlopend
Via telefoon: elke werkdag van 9 tot 12 uur
Aan het loket: wegens de maatregelen rond het coronavirus is het niet mogelijk om een afspraak te maken en het loket te bezoeken.
 

Delen

Sectoren

Thema's