Gezocht: uitbater zomerbar aan Oranjerie Hoboken

Aan het paviljoen van de Oranjerie in park Sorghvliedt, aan de Marneflaan in Hoboken, is ruimte voor een pop-up zomerbar met groot terras. De stad zoekt een uitbater die de bar vanaf 1 juni wil runnen op deze unieke locatie.

Het district Hoboken zoekt gemotiveerde kandidaten om een zomerbar met groot terras uit te baten in het paviljoen van de Oranjerie in park Sorghvliedt (Marneflaan).

De Oranjerie in park Sorghvliedt is een monumentaal pand dat enkele jaren geleden grondig gerenoveerd werd. Dankzij het lichte interieur en een terraszone met mooi uitzicht op het park en het kasteel, is het een ideale locatie voor een pop-up zomerbar. Bovendien kunnen er kleine evenementen plaatsvinden zoals lezingen, tentoonstellingen, privé-recepties of doopfeesten.

Het district zoekt een gemotiveerde concessiehouder om een horecazaak in het paviljoen te exploiteren. De exploitatieperiode loopt van 1 juni tot en met 30 september 2018.

Meer info over de oranjerie leest u in de infobrochure (.pdf)

2de oproep: verlaagde minimumvergoeding

De eerste oproep leverde geen resultaat op. Om de kans te vergroten een gemotiveerde kandidaat te vinden heeft het district Hoboken de maandelijkse minimumvergoeding verlaagd tot 500,00 euro.

Interesse?

Geïnteresseerden versturen de ingevulde inschrijvingsdocumenten ten laatste woensdag 2 mei 2018 11 uur naar Den Bell, Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen.

De gesloten omslagen worden in openbare zitting geopend en voorgelezen in de kantoren van Den Bell, Francis Wellesplein 1, 2018 Antwerpen, 2de verdieping zaal 212 op 2 mei 2018 om 11 uur stipt. Kandidaten mogen daarbij aanwezig zijn.

Bekijk het biedingsformulier (.pdf) 

Sectoren: 
Deel deze pagina: