Uitbater gezocht voor zomerbar Veltwijckpark

De stad Antwerpen en het district Ekeren zoeken gemotiveerde kandidaten om een zomerbar uit te baten in het poortgebouw van kasteel Veltwijck.

Deze zomer moet het Veltwijckpark opnieuw een ontmoetingsplaats worden. Daarom willen stad en district er een zomerbar laten uitbaten. Samen met de evenementen in en rond het park, zal het er zo nog bruisender worden. Net zoals in 2017 krijgt de bar een plek in het historische poortgebouw met een terraszone voor en naast het gebouw.

De bar komt op de gelijkvloerse verdieping van de zijvleugel van het poortgebouw. Naast de ruimte van 44m² voor de bar is er een inkomhal, toilet en een ruimte die als keuken dienst kan doen. De terraszone biedt een mooi uitzicht op het park en het kasteel.

De stad en het district zoeken een gemotiveerde concessiehouder om een horecazaak in het poortgebouw te exploiteren van 1 juli tot en met 30 september 2018. Na een gunstige evaluatie kan de concessie verlengd worden voor de zomermaanden van 2019.

Inschrijven

De inschrijvingsdocumenten moeten ten laatste op 20 april 2018 om 14.00 uur aangeboden worden met vermelding "Gesloten bieding voor de zomerbar in het poortgebouw van Park Veltwijck, 2180 Ekeren" op het volgend adres: Den Bell, Francis Wellesplein,1, 2018 Antwerpen.

Bekijk de infobundel over het Veltwijckpark.

Sectoren: 
Deel deze pagina: